Een van onze leden schreef aan het bureau van de Raad van Beheer het volgende mailtje. Kennelijk een 'foutje' van een jurist. Wij zijn benieuwd naar het antwoord...

Geachte bestuur,

Gisteren ontvingen wij een bericht van uw juridische afdeling met daarin het bericht, dat de Raad het zo betreurt dat wij onze vereniging gaan opheffen. Onze vereniging is geheel nieuw opgetuigd per 1 januari 2018, maar goed, dat zet niemand tot nadenken?

De juridische afdeling heb ik inmiddels op de hoogte gesteld, dat er een verwarring c.q. vergissing in het spel is, echter ik vroeg mij nadien af:

“Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een jurist op een dergelijk onderwerp, zo’n enorme koe van een fout maakt!” Juristen maken dergelijk fouten niet, anders zijn zij niet bekwaam voor hun werk.

Ik neem dit hoog op en zeg het vertrouwen in alles wat de juridische afdeling nog produceert bij deze op.

Ik was ‘flabbergasted’. Hoe kan zoiets gebeuren? Worden dit soort zaken niet gecontroleerd door een tweede persoon? Dit mag en kan nooit meer gebeuren. Ik zal dit geval zeker in de kynologische wereld uitdragen, zodat men allemaal alert blijft op de werkzaamheden van het bureau van de Raad en speciaal op die van de juridische afdeling